Kwaliteitsanalyse grondstoffen

Als bakker wilt u uw klanten blijven verrassen met nieuwe en innovatieve kwaliteitsproducten. Zó onderscheidt u zich van concurrentie en bindt u klanten aan uw bedrijf. U wilt uw klanten altijd de kwaliteit bieden die ze verwachten en dat mag niet gepaard gaan met hoge faalkosten. 

Vanuit resultaten van grondstofanalyses van de afgelopen 2,5 jaar zien we  behoorlijke verschillen in de constantheid van de kwaliteit van grondstoffen. Die verschillen hebben grote invloed op de producten in uw winkel.

Hoe krijgt u een constante kwaliteit van grondstoffen?
Als u af zou gaan op de specificaties van uw grondstoffen, zou de kwaliteit constant moeten zijn. Echter, de gebruikte grondstoffen zijn veelal natuurproducten en dus wisselend van kwaliteit.  Met standaard bakproeven van het NBC krijgt u meer inzicht in de kwaliteit van uw grondstoffen.

Deze standaard bakproeven geven inzicht in het gedrag en samenhang van de ingrediënten in uw productieproces. De objectieve bakproef (wij zijn niet gebonden aan leveranciers) is uniek in Nederland omdat het slechts een minimaal volume verschil van enkele cc’s heeft.

Kwaliteit zonder hoge faalkosten
Het uiteindelijk resultaat is dat u weet welke  eigenschappen van grondstoffen te gebruiken die naadloos aansluiten op uw productieomgeving of –proces . Nu u weet waar u aan toe bent borgt u een constante kwaliteit en bespaart u op faalkosten, die erg hoog kunnen uitvallen. Hiermee heeft u volledig de regie in handen!

Onze keurmeesters & procesadviseurs

Hulp nodig bij uw producten of proces? Of heeft u een vraag over deze dienst? Neem contact met ons op. Wij helpen uw graag.

Gerelateerde diensten

Procesanalyse –en optimalisatie,...
Constante kwaliteit van uw producten is van vitaal belang voor uw onderneming. Maar hoe borgt u deze kwaliteit? Het NBC helpt u hiermee.
Lees meer
Productontwikkeling
Het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten kan praktische uitdagingen met zich meebrengen. Het NBC biedt u de helpen de hand.
Lees meer
Bekroond met Goud
Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. Bekroond met Goud helpt u om uw beste producten nog beter onder de aandacht te brengen bij de consument.
Lees meer
Productbeoordeling
Of u nu broodproducten, banketproducten of beide verkoopt, de kwaliteit hoort natuurlijk altijd in orde te zijn. Het is immers die kwaliteit en continuïteit waarvoor uw klanten juist bij u komen. Met productbeoordelingen van het NBC weet u waar u aan toe bent.
Lees meer

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten