Hygiënecodecertificering

Voldoet u in voldoende mate aan de eisen uit de Hygiënecode, dan komt uw bedrijf in aanmerking voor het Hygiënecode-certificaat. Stichting Voedsel veiligheidsinspectie Wageningen (SVVW) toetst bedrijven op de Hygiënecode.

Deze stichting is belast met de certificering van bedrijven op de Hygiënecode. In dit kader werkt SVVW  samen met ISACert; deze geaccrediteerde instelling mag van de Raad voor Accreditatie internationaal erkende certificaten verstrekken.

Kijk voor meer informatie over certificering op de website van de Stichting Voedsel veiligheidsinspectie Wageningen (SVVW).

Babs Bruil

Kennisspecialist hygiëne, wet- en regelgeving

b.bruil@nbc.nl
0317 47 12 12

Gerelateerde diensten

Hygiëne advies
Hygiëne staat centraal in uw bedrijfsvoering en u werkt volgens de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij. Maar hoe weet u zeker dat u aan de huidige wettelijke eisen blijft voldoen? Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) helpt u graag met Hygiëne advies.
Lees meer
Hygiënetool
Als bakkerondernemer bent u wettelijk verplicht om te werken volgens de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij. Met de digitale Hygiënetool van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) voert u snel en eenvoudig de meest actuele richtlijnen van de Hygiënecode in.
Lees meer
Hulp bij etikettering
Op 13 december 2014 zijn nieuwe regels van kracht gegaan rond de etikettering van levensmiddelen. Dat heeft nogal wat gevolgen voor u als bakker waarbij u alle hulp goed kunt gebruiken. Het NBC staat u graag bij!
Lees meer
Digitaal infopakket (Hygiënecode)
Het digitaal infopakket bevat diensten die digitaal beschikbaar zijn voor iedere ondernemer, zoals de Hygiënecode, een informatiemap Etiketteren & Aanduiden en Warenwetenswaardig. Met dit pakket beschikt u over alle benodigde informatie voor een optimale bedrijfsvoering.
Lees meer