Bekroond met Goud

Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. De volgende uitdaging is om uw kwaliteit zo goed mogelijk uit te dragen richting uw klanten. Bekroond met Goud helpt u daarbij!

Wanneer u deelneemt aan Bekroond met Goud, keuren wij uw producten. Wanneer een product voldoet aan de hoge, maar haalbare criteria, mag uw product de titel 'Bekroond met Goud' voeren. Wij helpen u dit te communiceren richting uw klant met de volgende middelen:

  • Vermelding van uw bedrijfsgegvens en bekroonde producten op de consumentenwebsite www.bekroondmetgoud.nl (tip: bekijk de site!)
  • Beoordelingsrapport van onze keurmeesters
  • Certificaat voor in de winkel
  • Wissellijst voor certificaat (optioneel)
  • Plafondhangers (optioneel)
  • Wobbler/schapkaar (optioneel)
  • Stickers (optioneel)
  • A1 poster (optioneel)

Hoe werkt het?

De producten die u aanbiedt voor Bekroond met Goud worden door een medewerker van het NBC bij u opgehaald. Vervolgens beoordeelt een team van ervaren en onafhankelijke keurmeesters in Wageningen uw producten. De producten worden op basis van een 5-puntsschaal beoordeeld, welke is gebaseerd op vooraf vastgestelde uniforme beoordelingscriteria.

Rapportage

Per product krijgt u een beoordelingsrapport. Het resultaat van de beoordeling “Bekroond met Goud” wordt uitgedrukt in gouden medailles. Per beoordelingsonderdeel kunt u maximaal 5 gouden medailles behalen. De uitslag van Bekroond met Goud wordt bepaald op basis van één beoordeling. Het rapport is zo vorm gegeven, dat u het ook als promotiemiddel kunt gebruiken. 

Het certificaat 'Bekroond met Goud'

Het certificaat Bekroond met Goud wordt aan die producten toegekend, waarvan tenminste 3 beoordelingsonderdelen met 5 gouden medailles beoordeeld moeten zijn en alle overige beoordelingsonderdelen dienen met minimaal 4 gouden medailles beoordeeld te zijn. Het certificaat kunt u, net als het beoordelingsrapport, voor promotionele doeleinden gebruiken. 
 
Persvragen: heeft u redactionele vragen over Bekroond met Goud? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via 0317- 471282 of communicatie@nbc.nl.
 Onze keurmeesters & procesadviseurs

Hulp nodig bij uw producten of proces? Of heeft u een vraag over deze dienst? Neem contact met ons op. Wij helpen uw graag.

Gerelateerde diensten

Productbeoordeling
Of u nu broodproducten, banketproducten of beide verkoopt, de kwaliteit hoort natuurlijk altijd in orde te zijn. Het is immers die kwaliteit en continuïteit waarvoor uw klanten juist bij u komen. Met productbeoordelingen van het NBC weet u waar u aan toe bent.
Lees meer
Procesanalyse –en optimalisatie,...
Constante kwaliteit van uw producten is van vitaal belang voor uw onderneming. Maar hoe borgt u deze kwaliteit? Het NBC helpt u hiermee.
Lees meer
Lokaal marktonderzoek
Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Weet u hoeveel klanten bij u in de winkel komen en hoeveel meer klanten u kunt bereiken binnen uw verzorgingsgebied? Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Met Lokaal Marktonderzoek heeft u een uitstekend beeld.
Lees meer
Klanttevredenheidsonderzoek
Weet u hoe uw klant denkt over de kwaliteit van uw producten, het prijspeil of uw medewerkers? Ontdek het met het klanttevredenheidsonderzoek van het NBC!
Lees meer

Belangrijk! Een aantal dingen zijn veranderd.

Graag willen we u informeren. We hebben een duidelijke splitsing gemaakt tussen onze collectieve werkzaamheden ter verbetering van de bakkersbranche en onze commerciële diensten, die we aanbieden.

Voor al onze collectieve zaken kunt u nog steeds terecht bij NBC. Al onze commerciële diensten kunt u vanaf nu vinden onder FoodBase.nl. Met de kennis van NBC. 

Dat geldt dus ook voor online bestellingen. MijnNBC is nu Mijn FoodBase geworden. De inloggegevens zijn gelijk gebleven.

Voor vragen neem contact op met onze klantenservice of uw hygiëne – adviseur. 

×
Sluiten