Bekroond met Goud

Een goed product bakken is waar u als ondernemer voor staat. De volgende uitdaging is om uw kwaliteit zo goed mogelijk uit te dragen richting uw klanten. Bekroond met Goud helpt u daarbij!

Wanneer u deelneemt aan Bekroond met Goud, keuren wij uw producten. Wanneer een product voldoet aan de hoge, maar haalbare criteria, mag uw product de titel 'Bekroond met Goud' voeren. Wij helpen u dit te communiceren richting uw klant met de volgende middelen:

  • Vermelding van uw bedrijfsgegvens en bekroonde producten op de consumentenwebsite www.bekroondmetgoud.nl (tip: bekijk de site!)
  • Beoordelingsrapport van onze keurmeesters
  • Certificaat voor in de winkel
  • Wissellijst voor certificaat (optioneel)
  • Plafondhangers (optioneel)
  • Wobbler/schapkaar (optioneel)
  • Stickers (optioneel)
  • A1 poster (optioneel)

Hoe werkt het?

De producten die u aanbiedt voor Bekroond met Goud worden door een medewerker van het NBC bij u opgehaald. Vervolgens beoordeelt een team van ervaren en onafhankelijke keurmeesters in Wageningen uw producten. De producten worden op basis van een 5-puntsschaal beoordeeld, welke is gebaseerd op vooraf vastgestelde uniforme beoordelingscriteria.

Rapportage

Per product krijgt u een beoordelingsrapport. Het resultaat van de beoordeling “Bekroond met Goud” wordt uitgedrukt in gouden medailles. Per beoordelingsonderdeel kunt u maximaal 5 gouden medailles behalen. De uitslag van Bekroond met Goud wordt bepaald op basis van één beoordeling. Het rapport is zo vorm gegeven, dat u het ook als promotiemiddel kunt gebruiken. 

Het certificaat 'Bekroond met Goud'

Het certificaat Bekroond met Goud wordt aan die producten toegekend, waarvan tenminste 3 beoordelingsonderdelen met 5 gouden medailles beoordeeld moeten zijn en alle overige beoordelingsonderdelen dienen met minimaal 4 gouden medailles beoordeeld te zijn. Het certificaat kunt u, net als het beoordelingsrapport, voor promotionele doeleinden gebruiken. 
 
Persvragen: heeft u redactionele vragen over Bekroond met Goud? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via 0317- 471282 of communicatie@nbc.nl.
 Onze keurmeesters & procesadviseurs

Hulp nodig bij uw producten of proces? Of heeft u een vraag over deze dienst? Neem contact met ons op. Wij helpen uw graag.

Gerelateerde diensten

Productbeoordeling
Of u nu broodproducten, banketproducten of beide verkoopt, de kwaliteit hoort natuurlijk altijd in orde te zijn. Het is immers die kwaliteit en continuïteit waarvoor uw klanten juist bij u komen. Met productbeoordelingen van het NBC weet u waar u aan toe bent.
Lees meer
Procesanalyse –en optimalisatie,...
Constante kwaliteit van uw producten is van vitaal belang voor uw onderneming. Maar hoe borgt u deze kwaliteit? Het NBC helpt u hiermee.
Lees meer
Lokaal marktonderzoek
Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Weet u hoeveel klanten bij u in de winkel komen en hoeveel meer klanten u kunt bereiken binnen uw verzorgingsgebied? Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Met Lokaal Marktonderzoek heeft u een uitstekend beeld.
Lees meer
Klanttevredenheidsonderzoek
Weet u hoe uw klant denkt over de kwaliteit van uw producten, het prijspeil of uw medewerkers? Ontdek het met het klanttevredenheidsonderzoek van het NBC!
Lees meer