Consument & verkoop

De ondernemer die een goed inzicht heeft in zijn eigen marktgebied en de wisselwerking tussen de inwoners van zijn verzorgingsgebied en hun wensen op het gebied van producten en locatie op de juiste wijze in kaart weet te brengen, begrijpt zijn markt en consumenten. Daardoor kan hij beter inspelen op specifieke doelgroepen, wat leidt tot een hoger rendement in het bedrijf. Het Nederlands Bakkerij Centrum helpt u om uw klantenkring en uw verzorgingsgebied in kaart te brengen en de wensen van deze consumenten te peilen. Ook besteden wij aandacht aan de concurrentie in uw directe omgeving en aan de kansen en bedreigingen die voor uw bedrijf van belang zijn. Als objectief adviseur beoordelen wij uw winkel(s) en de gastvrijheid van uw medewerkers.

Op weg naar meer dan tevreden klanten in een zo groot mogelijk verzorgingsgebied!

Wat vinden klanten van uw personeel, winkel, assortiment, prijzen en communicatie? Weet u om welke redenen zij uw producten kopen? Weet u hoeveel klanten bij u in de winkel komen en hoeveel meer klanten u kunt bereiken binnen uw verzorgingsgebied? Lokale Marketing van NBC biedt uitkomst!
Een goed product verkopen alleen is niet voldoende. U zult uw klant moeten overtuigen van uw meerwaarde. En daar hebben uw winkel- en productiemedewerkers een groot aandeel in. Zij vertegenwoordigen immers uw bedrijf, elke dag weer!

Heeft uw winkel de juiste uitstraling? Communiceert u acties op de juiste manier? En hoe is het gesteld met de gastvrijheid van uw medewerkers?

Hoe realiseren we bij onze klanten een hoger bonbedrag en meer klantentrouw? Zijn uw medewerkers op de juiste manier en met passie met hun vak bezig? En, misschien nog wel belangrijker, voelt een klant een “warm” welkom, wordt er naar hem of haar geluisterd, worden de bakkerij producten op een enthousiasmerende manier gepresenteerd en wordt er ook iets extra's gedaan?
Weet u hoe uw klant denkt over de kwaliteit van uw producten, het prijspeil of uw medewerkers? Ontdek het met het klanttevredenheidsonderzoek van het NBC!

Pages